Македонија
0

Нов раст на цените на горивата!

Со новата одлука на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се зголемуваат во просек за 3,00%

Свет
Интересно
0

Автомобилите на кралската свадба / ФОТО

Во саботата, во Англија, но и во поголемиот дел од светот, кралската свадба беше во центарот на вниманието. Се разбира, таков настан не може да пројде без уникатни автомобили

Мотоцикли
Видео