Еуросупер БС-95 и дизелот без промена, минимално поскапува Еуросупер БС-98!

Еуросупер БС-95 и дизелот без промена, минимално поскапува Еуросупер БС-98!

Со новата одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,65%

Прочитај повеќе
Ново поголемо поскапување на бензините!

Ново поголемо поскапување на бензините!

Со новата одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,01%

Прочитај повеќе
Од полноќ горивата со повисока цена!

Од полноќ горивата со повисока цена!

Со новата одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,60%

Прочитај повеќе
Владата одлучи: налепници со НМК, наместо нови регистарски таблички!

Владата одлучи: налепници со НМК, наместо нови регистарски таблички!

Владата на Република Северна Македонија, на седница ја разгледа и усвои и Информацијата во врска со потребата од ставање налепници со „НМК“ ознака на регистарските таблици, предложена од Министерството за внатрешни работи

Прочитај повеќе
Од утре горивата со повисока цена!

Од утре горивата со повисока цена!

Со новата одлука на РКЕ се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,60%

Прочитај повеќе
Од полноќ горивата со нови намалени цени!

Од полноќ горивата со нови намалени цени!

Со новата одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,92%

Прочитај повеќе
РКЕ повторно ги намали цените на горивата!

РКЕ повторно ги намали цените на горивата!

Со новата одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 2,86%

Прочитај повеќе
РКЕ: Ново намалување на цената на горивата од полноќ!

РКЕ: Ново намалување на цената на горивата од полноќ!

Со новата одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 1,34%

Прочитај повеќе
Нова одлука на РКЕ! До вторник без промена на цената на горивата

Нова одлука на РКЕ! До вторник без промена на цената на горивата

Со новата одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,57%

Прочитај повеќе
Од полноќ ново поголемо намалување на цената на горивата!

Од полноќ ново поголемо намалување на цената на горивата!

Со новата одлука на РКЕ се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 2,20%

Прочитај повеќе