Експерт открива како се краде Tesla преку Bluetooth!

Експерт открива како се краде Tesla преку Bluetooth!

Експерт за сајбер безбедност ги открил слабостите на системот за отворање и стартување на автомобилот без клуч

Прочитај повеќе
Од 6 јули се се менува: Овие системи стануваат задолжителни во сите нови модели на возила!

Од 6 јули се се менува: Овие системи стануваат задолжителни во сите нови модели на возила!

Најконтроверзен е таканаречениот ISA систем или Интелигентно прилагодување на брзината

Прочитај повеќе
Иднината е тука: Ниво 3 автономија за Mercedes EQS и S-класата / ВИДЕО

Иднината е тука: Ниво 3 автономија за Mercedes EQS и S-класата / ВИДЕО

Станува збор за револуционерен систем, иако во описот на видеото стои дека функционира само на околу 13.000 километри од германскиот...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
До 90 отсто почисти издувни гасови од дизелите: Една компанија меша гориво со – вода!

До 90 отсто почисти издувни гасови од дизелите: Една компанија меша гориво со – вода!

Компанијата Trillion развила наноемулзиска технологија која во капки на дизел гориво додава хемиски раствор на вода со големина на нанометар

Прочитај повеќе
Audi рециклира авто-стакла за нови електрични автомобили

Audi рециклира авто-стакла за нови електрични автомобили

Доколку тестовите бидат успешни, во иднина стаклата за рециклирање ќе се користат за електричниот Audi Q4 E-Tron

Прочитај повеќе
Дали инструкторите за возење ја губат работата? Повеќе нема да бидат потребни за обука и оценување на возачите

Дали инструкторите за возење ја губат работата? Повеќе нема да бидат потребни за обука и оценување на возачите

Технологијата за автономно возење ќе се користи за обука на возачите, а не како нивна замена

Прочитај повеќе
Зелена иднина: Rolls-Royce пред одобрение за производство на мини-нуклеарен реактор

Зелена иднина: Rolls-Royce пред одобрение за производство на мини-нуклеарен реактор

За разлика од традиционалните реактори, таканаречените Small Modular Reactors (SMR) или мини модуларни реактори се поевтини и побрзи за изградба и можат да се инсталираат и во бродови и авиони

Прочитај повеќе
„Тоа е кампања против возачите!“ ЕУ најавува обврзувачки уред за спречување на брзото возење во сите нови автомобили

„Тоа е кампања против возачите!“ ЕУ најавува обврзувачки уред за спречување на брзото возење во сите нови автомобили

Министрите на ЕУ наскоро ќе најават нови мерки за безбедност во сообраќајот, од кои некои ќе ја намалуваат моќноста на моторот доколку возачите надминат одредена брзина

Прочитај повеќе
Европска држава со помош на илјадници Mercedes-и ќе ја следи состојбата на патиштата!

Европска држава со помош на илјадници Mercedes-и ќе ја следи состојбата на патиштата!

Холандското Министерство за инфраструктура и водостопанство објави дека автомобили од марката Mercedes ќе се користат за следење на состојбата на патиштата

Прочитај повеќе
Интересна споредба: Безбедноста на автомобилите некогаш и денес!

Интересна споредба: Безбедноста на автомобилите некогаш и денес!

Пред само 10 години преживувањето во тежок судир било скоро невозможно!

Прочитај повеќе

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

watch anime That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub)

watch anime JUJUTSU KAISEN (Dub)

watch anime dub The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement

AniWatch The Rising of the Shield Hero (Dub) Episode 21

That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 (Dub) Episode 7