Синоним за луксуз и совршенство, а доаѓа од Кореја: Ова е новиот Genesis G80

Синоним за луксуз и совршенство, а доаѓа од Кореја: Ова е новиот Genesis G80

Genesis како бренд на глобалниот автомобилски пазар е присутен веќе неколку години, а за тоа време се покажа како многу сериозен бренд кој е подеднакво почитуван и од јавноста и од фелата

Прочитај повеќе
Најдобри филмови за Formula 1 / ВИДЕО

Најдобри филмови за Formula 1 / ВИДЕО

По одложувањето на почетокот на сезоната, а во духот на пораката на глобално ниво, #седидома, ви предлагаме да погледнете неколку филмови на тема Formula 1

Прочитај повеќе
Првите примероци на новиот Tesla Model Y покажуваат недостатоци во завршната изработка / ВИДЕО

Првите примероци на новиот Tesla Model Y покажуваат недостатоци во завршната изработка / ВИДЕО

Прекинот на производството во Tesla треба да го искористат за да поработат на подобрување на квалитетот на производите

Прочитај повеќе
7 автомобилски музеи кои треба да ги видите додека сте приморани да седите дома

7 автомобилски музеи кои треба да ги видите додека сте приморани да седите дома

На некои од овие виртуелни тури, ќе се чувствувате како навистина да сте во музејот

Прочитај повеќе
Еве како правилно да го исчистите и дезинфицирате вашиот автомобил / ВИДЕО

Еве како правилно да го исчистите и дезинфицирате вашиот автомобил / ВИДЕО

Коронавирус пандемијата многумина сериозно ги натера да размислуваат за хигиената и чистењето на нивниот простор за живеење. А тука влегува и салонот на автомобилот

Прочитај повеќе
Корекции на бренд логотипите во функција на глобална порака

Корекции на бренд логотипите во функција на глобална порака

Засега, најоригинална и најјасна е пораката упатена од...

Прочитај повеќе
Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин / ВИДЕО

Испорака на нов автомобил во време на епидемија на кинески начин / ВИДЕО

Кинескиот Geely смислил иновативен начин кој подразбира целосно безконтактна достава на нов автомобил до клиентите

Прочитај повеќе
Предлог: Топ 20 автомобилски филмски класици додека седите дома / ВИДЕО

Предлог: Топ 20 автомобилски филмски класици додека седите дома / ВИДЕО

Со оглед на тоа што најголем дел од светската популација е дома во карантин, што важи и за нашата замја, а ситуацијата очигледно ќе потрае, ви препорачуваме листа на интересни филмски остварувања на тема автомобили

Прочитај повеќе
Премиера за целосно новиот Kia Sorento / ФОТО+ВИДЕО

Премиера за целосно новиот Kia Sorento / ФОТО+ВИДЕО

Моќна, прогресивна и разноврсна, четвртата генерација на Kia Sorento дизајнирана да одговори на сите предизвици

Прочитај повеќе
Деби за новата генерација на Hyundai Elantra / ФОТО+ВИДЕО

Деби за новата генерација на Hyundai Elantra / ФОТО+ВИДЕО

Јужнокорејскиот производител ја откри новата седма генерација на Elantra

Прочитај повеќе