Car Magazine објави видео од интересен тест на каналот Youtube.

Седум автомобили, два дена и една патека биле неопходни за да се направи сето ова.

Car Magazine подготви многу интересен тест за 2021 година полн со суперавтомобили како што се Ferrari SF90, Porsche 911 GT3, Lamborghini Huracan STO, BMW M4 Competition, Alfa Romeo Giulia GTAm, VW Golf GTI Clubsport 45, Hyundai i20 N.