Претставен BMW 330e Plug-In Hybrid / ГАЛЕРИЈА

Претставен BMW 330e Plug-In Hybrid / ГАЛЕРИЈА

BMW го претстави своето ново засилување во хибридната гама

Прочитај повеќе
Кој го има главниот збор во европскиот премиум SUV D сегмент?

Кој го има главниот збор во европскиот премиум SUV D сегмент?

Одговорот на ова прашање е Mercedes

Прочитај повеќе
BMW M5 Vs. Mercedes-AMG E63 S / ВИДЕО

BMW M5 Vs. Mercedes-AMG E63 S / ВИДЕО

Кој е побрз на 402 метри, BMW M5 или Mercedes-AMG E63 S !?

Прочитај повеќе
Oвие автомобили наскоро заминуваат во историјата

Oвие автомобили наскоро заминуваат во историјата

Новиот бран во автомобилската индустрија носи „жртви“

Прочитај повеќе
Денешните автомобили може да се украдат за 10 секунди. Дали и вашиот е меѓу нив? / ВИДЕО

Денешните автомобили може да се украдат за 10 секунди. Дали и вашиот е меѓу нив? / ВИДЕО

Денешните автомобили се опремени со многу современи технологии. Многу од нив донесуваат комфор кога се користат, но исто така и голем проблем со сигурноста

Прочитај повеќе
Кој е подобар – Toyota Supra или BMW Z4? / ВИДЕО

Кој е подобар – Toyota Supra или BMW Z4? / ВИДЕО

BMW и Toyota релативно неодамна соработуваа и ги промовираа популарните спортски купе модели Supra и Z4

Прочитај повеќе
Ова се најпосакуваните нови автомобили

Ова се најпосакуваните нови автомобили

И оваа година, во американската студија за посакуваност на новите автомобили, корејскиот премиум е во самиот врвот, но само еден мал чекор зад еден германски бренд

Прочитај повеќе
BMW мотори во новите Jaguar Land Rover модели

BMW мотори во новите Jaguar Land Rover модели

JLR ќе се фокусира на развој и истражување во областа на електричните погонски системи

Прочитај повеќе
BMW го покажа воланот на иднината

BMW го покажа воланот на иднината

BMW продолжува со постепеното откривање на својот иновативен SUV iNext

Прочитај повеќе
Од BMW тврдат: Нема разлика помеѓу предниот и задниот погон во Серија 1

Од BMW тврдат: Нема разлика помеѓу предниот и задниот погон во Серија 1

Повеќе од сигурно, многумина останаа разочарани кога BMW задниот погон го замени со погон на предните тркала во новата Серија 1

Прочитај повеќе