Кои автомобили ќе исчезнат во 2019 година?

Кои автомобили ќе исчезнат во 2019 година?

Шест модели заминуваат во историјата и нема да добијат наследници

Прочитај повеќе
Нови Golf 8 фотографии

Нови Golf 8 фотографии

Денес е тешко да се сокријат информации Моќта на социјалните мрежи е огромна и благодарение на toa, имаме можност да...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
Дали ќе „изумрат“ малите автомобили ?

Дали ќе „изумрат“ малите автомобили ?

Приходите во сегментот на мали автомобили продолжуваат да опаѓаат, така што производителите размислуваат за гаснење на некои модели

Прочитај повеќе
Премиера за рестилизираниот VW Passat / МЕГА ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО

Премиера за рестилизираниот VW Passat / МЕГА ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО

Германскиот производител објави фотографии и технички детали за рестилизираниот Passat за европскиот пазар

Прочитај повеќе
И Германците можат да бидат смешни: Volkswagen има одлична реклама за Golf / ВИДЕО

И Германците можат да бидат смешни: Volkswagen има одлична реклама за Golf / ВИДЕО

Рекламниот спот во прилог е доказ дека и во Volkswagen можат да направат оригинална реклама која ќе предизвика насмевка на лицето и многу симпатии

Прочитај повеќе
Производителите во паника поради новиот тест

Производителите во паника поради новиот тест

Процедурата EVAP може да доведе до предвремено „пензионирање“ на одредени модели

Прочитај повеќе
И по Dieselgate – дизел

И по Dieselgate – дизел

И покрај дизел скандалот и хајката против дизелот, во 2018 година, германскиот Volkswagen минатата година речиси двојно ја зголемил продажбата на автомобили со овој тип на мотор

Прочитај повеќе
Враќање на пустинската легенда на Volkswagen

Враќање на пустинската легенда на Volkswagen

Германскиот автомобилски гигант Volkswagen воочи официјалната премиера во Женева на почетокот од март, откри уште еден концепт на целосно електричен автомобил

Прочитај повеќе
Дали го отклучувате автомобилот „без клуч“? Можеби не треба / ВИДЕО

Дали го отклучувате автомобилот „без клуч“? Можеби не треба / ВИДЕО

Меѓу најранливите се најпопуларните модели - Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Nissan Qashqai и Ford Focus

Прочитај повеќе
Топ 10 најпродавани автомобили во Европа во 2018

Топ 10 најпродавани автомобили во Европа во 2018

Очекувано, VW Golf и понатаму е убедливо на лидерската позиција на листата на најбарани автомобили на стариот континент, пред Renault Clio и Volkswagen Polo

Прочитај повеќе