5 работи кои не смеете да ги правите со автоматски менувач / ВИДЕО

5 работи кои не смеете да ги правите со автоматски менувач / ВИДЕО

Џејсон Фенски и Engineering Explained објаснуваат што не треба да правиме со автоматскиот менувач

Прочитај повеќе
РСБСП: Важни совети како да го управувате возилото по снежни и замрзнати коловози!

РСБСП: Важни совети како да го управувате возилото по снежни и замрзнати коловози!

Возење автомобил во зимски период, особено кога има снег за голем дел од возачите преставува проблем, што и не треба да биде зачудувачки бидејќи...

Прочитај повеќе
Зошто е добро да имате камера во автомобилот!

Зошто е добро да имате камера во автомобилот!

Практиката покажува дека камерите кои го снимаат возењето од возилото се многу корисни и може да ги поштедат возачите од многу сериозни проблеми

Прочитај повеќе
Брз и едноставен трик како да одледите шофершајбна, а да не го изгребете стаклото / ВИДЕО

Брз и едноставен трик како да одледите шофершајбна, а да не го изгребете стаклото / ВИДЕО

Ако немате спреј за одмрзнување на вашиот автомобил, лесно можете да го направите сами

Прочитај повеќе
Велат доаѓа снег! Ова е целата опрема потребна за такви услови

Велат доаѓа снег! Ова е целата опрема потребна за такви услови

Велат снегот освен на планините, конечно доаѓа и во ниските краишта во нашата земја, а кога снежната покривка ќе ги покрие патиштата...

Прочитај повеќе
Навика која може да го уништи моторот во вашиот автомобил!

Навика која може да го уништи моторот во вашиот автомобил!

Aвтомобилот не ретко го користиме за кратки растојанија, а тоа може да го уништи моторот

Прочитај повеќе
5 работи кои не смеат да се прават при експлоатација на ново возило / ВИДЕО

5 работи кои не смеат да се прават при експлоатација на ново возило / ВИДЕО

Ако сте купиле нов автомобил, корисно е да знаете што не треба да правите со вашиот нов миленик

Прочитај повеќе
Попуст – лага или вистина?!

Попуст – лага или вистина?!

Конечно одлучивте да купите нов автомобил. Веќе сигурно имате некои фаворити, а сигурно ќе се појават и нови кандидати за купување додека ја донесете конечната одлука

Прочитај повеќе
Како лесно да отворите замрзната врата на автомобил / ВИДЕО

Како лесно да отворите замрзната врата на автомобил / ВИДЕО

Температурите се се пониски, а тоа значи дека постои зголемена можност вашето возило да се замзне ...

Прочитај повеќе
Еве зошто секогаш е неопходно да ја отворите вратата на автомобилот со десната рака / ВИДЕО

Еве зошто секогаш е неопходно да ја отворите вратата на автомобилот со десната рака / ВИДЕО

Проектот наречен Dutch reach би можел да спаси многу животи

Прочитај повеќе