Tesla полека, но сигурно ја освојува Европа

Tesla полека, но сигурно ја освојува Европа

Американскиот бренд заостанува зад Mercedes, BMW и Audi, но веќе е пред Honda, Porsche и Lexus

Прочитај повеќе
Седум најбрзи електрични автомобили за 2019 година

Седум најбрзи електрични автомобили за 2019 година

Освен што се брзи, тие се и меѓу најбрзите автомобили на планетата

Прочитај повеќе
Паѓа довербата во Tesla Model 3

Паѓа довербата во Tesla Model 3

Tesla Model 3 веќе не е на листата на препорачани модели од страна на Consumer Reports

Прочитај повеќе
Нова функција во автомобилите на Tesla: „Стражарски мод“

Нова функција во автомобилите на Tesla: „Стражарски мод“

Електричните автомобили на Tesla добиваат нова функција како превенција од обид за кражба

Прочитај повеќе
Кој најмногу ги купува автомобилите на Tesla во Европа

Кој најмногу ги купува автомобилите на Tesla во Европа

Најмногу електрични патнички возила од марката Tesla на европскиот континент во 2018 година се испорачани на потрошувачите во...

Прочитај повеќе
Tesla ќе изработува 500.000 возила годишно во Кина

Tesla ќе изработува 500.000 возила годишно во Кина

Американскиот производител на електрични возила потпиша договор со властите во Шангај за изградба на погон со капацитет од половина милион автомобили годишно

Прочитај повеќе
Кој е најпродаваниот електричен автомобил во САД?

Кој е најпродаваниот електричен автомобил во САД?

Tesla Automobiles воопшто не е случај што е постојано во центарот на вниманието

Прочитај повеќе
Tesla конечно до 5.000 единици од Model 3 за една недела!

Tesla конечно до 5.000 единици од Model 3 за една недела!

Tesla ја постигна целта - произведени 5.000 единици од Model 3 во последната недела од вториот квартал од оваа година

Прочитај повеќе
Како се однесува Tesla Model X во вистински теренски услови / ВИДЕО

Како се однесува Tesla Model X во вистински теренски услови / ВИДЕО

Иако генерално со робусен изглед, SUV автомобилите одамна престанаа да претставуваат асоцијација на вистински теренски возила

Прочитај повеќе
Tesla свесно продавала неисправни возила?!

Tesla свесно продавала неисправни возила?!

Поранешен вработен во компанијата Tesla против својот поранешен работодавец поднел тужба во која се наведува...

Прочитај повеќе