Еве зошто секогаш е неопходно да ја отворите вратата на автомобилот со десната рака / ВИДЕО

Еве зошто секогаш е неопходно да ја отворите вратата на автомобилот со десната рака / ВИДЕО

Проектот наречен Dutch reach би можел да спаси многу животи

Прочитај повеќе
Дупки на патот – колку се штетни за автомобилите? / ВИДЕО

Дупки на патот – колку се штетни за автомобилите? / ВИДЕО

Колку е да сме навикнати на нив, истите не се толку безопасни како што многумина можеби мислат

Прочитај повеќе