Кои автомобили ќе исчезнат во 2019 година?

Кои автомобили ќе исчезнат во 2019 година?

Шест модели заминуваат во историјата и нема да добијат наследници

Прочитај повеќе
Дали ќе дојде до распад на алијансата Renault-Nissan?!

Дали ќе дојде до распад на алијансата Renault-Nissan?!

Nissan ја отвори можноста за продажба на своите акции во Renault

Прочитај повеќе
Што е подобро кога се купува SUV модел, бензин, plug-in хибрид или EV? / ВИДЕО

Што е подобро кога се купува SUV модел, бензин, plug-in хибрид или EV? / ВИДЕО

Тим од три жени од Велика Британија, специјализирани за тестирање на автомобили, повторно даваат некои одговори

Прочитај повеќе
Најлошите автомобили според Consumer Reports

Најлошите автомобили според Consumer Reports

Consumer Reports ги издвои автомобилите кои особено разочарале и се наоѓаат во долниот дел од листата

Прочитај повеќе
Mitsubishi го следи Nissan: „Корпа“ за Карлос Гон

Mitsubishi го следи Nissan: „Корпа“ за Карлос Гон

Аналитичарите предвидуваат дека по апсењето на Гон, ќе се разгори борбата за превласт помеѓу Renault и Nissan

Прочитај повеќе
Апсењето на Карлос Гон ја намали вредноста на акциите на Nissan, Mitsubishi и Renault

Апсењето на Карлос Гон ја намали вредноста на акциите на Nissan, Mitsubishi и Renault

Француски министер побара смена на шефот на Renault

Прочитај повеќе
Уапсен шефот на алијансата Renault-Nissan-Mitsubishi, Карлос Гон!

Уапсен шефот на алијансата Renault-Nissan-Mitsubishi, Карлос Гон!

Карлос Гон, претседател на Nissan Motor Co е уапсен во Токио под обвинение за кршење на јапонскиот закон за финансии и трговија

Прочитај повеќе
13 марки кои се откажале или се во процес на укинување на дизел понудата

13 марки кои се откажале или се во процес на укинување на дизел понудата

Политиката која се води против дизел технологијата го зема својот данок, па голем број производители се откажуваат од нафтата како погонско гориво

Прочитај повеќе
Уште еден удар за дизел моторите

Уште еден удар за дизел моторите

Suzuki и Mitsubishi ја прекинуваат продажбата на дизел мотори во Европа!

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Mercedes е можеби највредниот автомобилски бренд, но нема и лојални клиенти

Прочитај повеќе