Парите не се проблем! Fiat Chrysler со три рекламни пораки на Super Bowl / ВИДЕО

Парите не се проблем! Fiat Chrysler со три рекламни пораки на Super Bowl / ВИДЕО

FCA има закупено простор за три свои брендови - Dodge, Jeep и Ram...

Прочитај повеќе
Почина Серџо Маркионе  (17 јуни 1952 – 25 јули 2018)

Почина Серџо Маркионе (17 јуни 1952 – 25 јули 2018)

Неговата смрт беше потврдена од Exor NV, холдинг-компанија на основачот на Fiat, семејството Ањели

Прочитај повеќе
FCA го именуваше наследникот на сериозно болниот Маркионе

FCA го именуваше наследникот на сериозно болниот Маркионе

FCA во соопштението за медиумите наведува дека Маркионе се опоравува по операцијата, но неговата здравствена состојба е значително влошена

Прочитај повеќе
Fiat Chrysler Automobiles преминува во владение на Hyundai?!

Fiat Chrysler Automobiles преминува во владение на Hyundai?!

Според пишување на азиските медиуми, јужнокорејскиот гигант Hyundai планира да ја преземе групата Fiat Chrysler Automobiles (FCA) во текот на летото

Прочитај повеќе
Google нарачал 62.000 нови автономни автомобили

Google нарачал 62.000 нови автономни автомобили

Waymo договорил големо зголемување на автономната флота на возила и нарачал 62.000 нови plug-in хибридни Chrysler Pacifica

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Mercedes е можеби највредниот автомобилски бренд, но нема и лојални клиенти

Прочитај повеќе