Шала на страна, но ситуацијата во која камила го извлекува автомобилот од снег звучи сосема нереално

Уште кажеме дека станува збор за Lada Niva, работите стануваат уште почудни. Но, во Русија сè е можно, а овој настан фатен со камера се случил во југоисточниот дел на земјата, во градот Саратов.

Lada Niva, која капитулира и не е многу честа појава, а ако тоа се случи, како помош може да се искористи друго теренско возило или барем трактор за повлекување. Но во оваа област на Русија, бактриските камили не се реткост, така што нема потреба да се прашувате како една се нашла во главната улога при повлекување на автомобилот.

Loading...