Тешко дека за Lada Niva има непреоден терен, но и ако има, спасот е камила / ВИДЕО

Тешко дека за Lada Niva има непреоден терен, но и ако има, спасот е камила / ВИДЕО

Шала на страна, но ситуацијата во која камила го извлекува автомобилот од снег звучи сосема нереално

Прочитај повеќе
Дали батериите од далечинско може да го заменат акумулаторот при палење на моторот?!

Дали батериите од далечинско може да го заменат акумулаторот при палење на моторот?!

Кога станува збор за Лада, сè е можно

Прочитај повеќе
На Lada ништо не и можат ни шест месеци под вода / ВИДЕО

На Lada ништо не и можат ни шест месеци под вода / ВИДЕО

Кај посовремените автомобили, поплавен мотор значи многу проблеми, но не и кај стара Ladа

Прочитај повеќе
Нов руски бисер – Лада супа / ВИДЕО

Нов руски бисер – Лада супа / ВИДЕО

На кој друг може да му падне нешто слично на памет, освен на Русите?

Прочитај повеќе
Барале 100.000 долари, а ја продале за 400.000 …

Барале 100.000 долари, а ја продале за 400.000 …

Аукциската куќа RM Sothebys пред аукција процениле дека стара...

Прочитај повеќе
Lada најави модели кои „ќе променат сè“ / ВИДЕО

Lada најави модели кои „ќе променат сè“ / ВИДЕО

AvtoVaz на социјалните мрежи објави најавно видео за пет нови модели

Прочитај повеќе