HVO100: Синтетичко гориво со кое Toyota се обидува да ги спаси своите дизели!

HVO100: Синтетичко гориво со кое Toyota се обидува да ги спаси своите дизели!

Во земји како Данска, Шведска..., веќе има 1000 активни пумпи со ова гориво

Прочитај повеќе
Листата на чекање е подолга отколку за Ferrari. Овие Toyota модели се чекаат со години!

Листата на чекање е подолга отколку за Ferrari. Овие Toyota модели се чекаат со години!

Откако листата на чекање за новиот Land Cruiser се продолжи на четири години, истото се случи и со неговиот полуксузен брат од Lexus

Прочитај повеќе
Вака изгледа Toyota Land Cruiser по испалени 780 куршими, 10 гранати и 15 килограми експлозив / ВИДЕО

Вака изгледа Toyota Land Cruiser по испалени 780 куршими, 10 гранати и 15 килограми експлозив / ВИДЕО

Ниту шест гранати на покривот, четири под возилото, две нагазни мини и пластични експлозиви не биле доволни да ја пробијат кабината

Прочитај повеќе
„Рекордер“: Кој сега ќе го нарача новиот јапонски теренец, на испорака ќе чека 1460 дена!

„Рекордер“: Кој сега ќе го нарача новиот јапонски теренец, на испорака ќе чека 1460 дена!

Компанијата сама ја потврди оваа информација и им се извини на клиентите на веб-страницата на моделот за долгото чекање

Прочитај повеќе
Што возат Талибанците? Она што и го очекувавте…

Што возат Талибанците? Она што и го очекувавте…

Toyota воопшто не го одобрува, но кој ја прашува - терористите ги обожаваат моделите Hilux и Land Cruiser

Прочитај повеќе
Дали купувате нов Toyota Land Cruiser? Не смее да се препродава една година!

Дали купувате нов Toyota Land Cruiser? Не смее да се препродава една година!

Договорите за лојалност генерално се однесуваат на вработени и работодавци, но...

Прочитај повеќе
Премиера за сосема новиот Toyota Land Cruiser / ФОТО+ВИДЕО

Премиера за сосема новиот Toyota Land Cruiser / ФОТО+ВИДЕО

Во светот на екстремните теренци, Toyota Land Cruiser е еден од оние модели кои може да се наречат светост

Прочитај повеќе
Toyota го освежи Land Cruiser / ФОТО+ВИДЕО

Toyota го освежи Land Cruiser / ФОТО+ВИДЕО

Land Cruiser се продава во повеќе од 190 земји во светот, што е повеќе од кој било друг модел на Toyota

Прочитај повеќе
Audi Q7, VW Touareg и Toyota Land Cruiser vs Land Rover Discovery / ВИДЕО

Audi Q7, VW Touareg и Toyota Land Cruiser vs Land Rover Discovery / ВИДЕО

Кој e победникот во оваа битка?

Прочитај повеќе

sunwin

tải sunwin

sunwin

sunwin sunwin web sunwin club

sunwin