Во САД избрани „идеалните“ автомобили за 2019 година

Во САД избрани „идеалните“ автомобили за 2019 година

Во студијата на AutoPacific учествувале повеќе од 50.000 сопственици на нови автомобили

Прочитај повеќе
Системот за мониторинг на патниците станува задолжителен

Системот за мониторинг на патниците станува задолжителен

Целта е да се спречи заборавање на децата на задното седиште

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru со здружени сили за производство на електрични автомобили

Toyota и Subaru со здружени сили за производство на електрични автомобили

Двата јапонски производители се договориле да развијат заедничка механичка платформа за патнички автомобили и SUV модели на електрична енергија

Прочитај повеќе
Бизарно до максимум – на ова Subaru по судир моторот му излетал надвор! / ФОТО

Бизарно до максимум – на ова Subaru по судир моторот му излетал надвор! / ФОТО

Среќа во несреќа, иако автомобилот изгледа лошо, возачот претрпел само лесни повреди

Прочитај повеќе
Брендови со најлојални сопственици

Брендови со најлојални сопственици

Потврда за правилото - Американците најмногу ги сакаат јапонските модели

Прочитај повеќе
Кој прави најдобри автомобили – Американците велат: Јапонците

Кој прави најдобри автомобили – Американците велат: Јапонците

Помеѓу 15-те модели во кои Американците имаат најмногу доверба, нема ниту американски ниту пак европски автомобили

Прочитај повеќе
Автомобилските акроними и нивните значења

Автомобилските акроними и нивните значења

За некои автомобилски акроними веројатно знаете што значат, но дали за сите?

Прочитај повеќе
Објавена листата на кандидати за „Светски автомобил на годината 2019“

Објавена листата на кандидати за „Светски автомобил на годината 2019“

Во изборот за „Светски автомобил на годината“ има за секого по нешто, од Dacia Duster до BMW 8

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Mercedes е можеби највредниот автомобилски бренд, но нема и лојални клиенти

Прочитај повеќе