Scania го престави првиот камион без возач / ВИДЕО

Scania го престави првиот камион без возач / ВИДЕО

Scania AXL нема кабина, а за управувањето се грижи интелигентен модул со камери, сензори, лидар и GPS систем

Прочитај повеќе
Volkswagen во 2019 година добива ново лого

Volkswagen во 2019 година добива ново лого

Со доаѓањето на Херберт Дис на чело на VW Group се очекуваат промени. Тоа е сигурно. Но какви?

Прочитај повеќе