Цената на првиот електричен Aston Martin ќе биде позната само на купувачите

Цената на првиот електричен Aston Martin ќе биде позната само на купувачите

Британскиот производител на луксузни спортски автомобили Aston Martin во Шангај го претстави својот прв целосно електричен автомобил

Прочитај повеќе
007 во следниот филм ќе се вози на струја

007 во следниот филм ќе се вози на струја

Врската меѓу Џејмс Бонд и Aston Martin барем од оваа перспектива изгледа речиси нераскинлива

Прочитај повеќе
Џони Инглиш повторно напаѓа!

Џони Инглиш повторно напаѓа!

Роан Еткинсон оваа година по трет пат ќе се најде во улогата на смотаниот, но ирационално самоуверен, Џони Инглиш, таен агент на британската МИ6

Прочитај повеќе