Алонсо на Дакар 2020?

Алонсо на Дакар 2020?

Шпанецот останува ангажиран со Toyota, но се уште не ставил точка и на Formula 1

Прочитај повеќе
Релито Дакар и официјално во Саудиска Арабија

Релито Дакар и официјално во Саудиска Арабија

Организаторите на најтешкото рели во светот, АЅО, официјално ја потврдија веста со што се става крај на јужноамериканската ера на релито, која започна во 2009 година, по преселбата од Африка

Прочитај повеќе
Дакар се сели во Саудиска Арабија

Дакар се сели во Саудиска Арабија

42-то издание на трката би требало да стртува од Ријад

Прочитај повеќе
Dakar 2019 Финални резултати / ФОТО+ВИДЕО

Dakar 2019 Финални резултати / ФОТО+ВИДЕО

Заврши 41-то издание на најтешката рели трка на денешнината Перу беше домаќин на сите оние кои успеаја да ја поминат...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 9 (Pisco / Pisco) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 9 (Pisco / Pisco) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 9 (Pisco / Pisco) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 8 (San Juan de Marcona / Pisco) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 8 (San Juan de Marcona / Pisco) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 8 (San Juan de Marcona / Pisco) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 7 (San Juan de Marcona / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 7 (San Juan de Marcona / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 7 (San Juan de Marcona / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 5 (Moquegua / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 5 (Moquegua / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 5 (Moquegua / Arequipa) / ВИДЕО 

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 4 (Arequipa / Tacna) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 4 (Arequipa / Tacna) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 4 (Arequipa / Tacna) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 3 (San Juan de Marcona / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 3 (San Juan de Marcona / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 3 (San Juan de Marcona / Arequipa) / ВИДЕО 

Прочитај повеќе