007 во следниот филм ќе се вози на струја

007 во следниот филм ќе се вози на струја

Врската меѓу Џејмс Бонд и Aston Martin барем од оваа перспектива изгледа речиси нераскинлива

Прочитај повеќе
Кристијано Роналдо се почасти со најголемиот Rolls-Royce

Кристијано Роналдо се почасти со најголемиот Rolls-Royce

Ѕвездата на Јувентус се вози во Cullinan за 450.000 евра

Прочитај повеќе