Поминаа две години од лансирањето на реинкарнираниот француски автомобил, а целата возбуда околу него не стивнува. Видеото во прилог ќе ви покаже зошто е тоа така

Alpine A110 е автомобил кој се купува од една основна причина, а тоа е задоволство од динамично возење. Сè друго е во втор план. Се разбира, Alpine не е евтин автомобил. За него неопходно е да се одвојат над 55.000 евра, што значи влез на територија каде што цврсто стои Porsche 718.

Дали Alpine A100 вреди за парите и дали овој автомобил е McLaren 570S за широки народни маси, погледнете во приложеното видео.

Loading...