Мик Шумахер во Ferrari?!

Мик Шумахер во Ferrari?!

Според тврдењата на италијанските медиуми, младиот Мик Шумахер би можел да се појави како тест возач во тимот на Ferrari за време на...

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 7 (San Juan de Marcona / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 7 (San Juan de Marcona / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 7 (San Juan de Marcona / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 6 (Arequipa / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 6 (Arequipa / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 6 (Arequipa / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 5 (Moquegua / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 5 (Moquegua / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 5 (Moquegua / Arequipa) / ВИДЕО 

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 4 (Arequipa / Tacna) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 4 (Arequipa / Tacna) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 4 (Arequipa / Tacna) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 3 (San Juan de Marcona / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 3 (San Juan de Marcona / Arequipa) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 3 (San Juan de Marcona / Arequipa) / ВИДЕО 

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 2 (Pisco / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 2 (Pisco / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 2 (Pisco / San Juan de Marcona) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 1 (Lima / Pisco) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 1 (Lima / Pisco) / ВИДЕО

Dakar 2019 ПРЕГЛЕД – Ден 1 (Lima / Pisco) / ВИДЕО

Прочитај повеќе
Потврдено: Биното на местото на Аривабене во Ferrari!

Потврдено: Биното на местото на Аривабене во Ferrari!

Иако од Ferrari постојано негираа дека се подготвуваат смени на клучните позиции во Formula 1 тимот, сепак до смена дојде - Матија Биното доаѓа на местото на Маурисио Аривабене

Прочитај повеќе
Време е за Дакар 2019 / ВИДЕО

Време е за Дакар 2019 / ВИДЕО

Битката ќе се води во Перу, Mini ги собра ѕвездите на Peugeot, Лоеб и Toyota ќе „бркаат“ изненадување

Прочитај повеќе