Велат дека со новиот Stinger, Kia покажа како се прават емотивни автомобили со високи перформанси. Сега има нов модел

Новата Optima пристигна на пазарот. Сега се вика К5 и добила соодветно промотивно видео во кое можеме да видиме фантастичен скок и вртење околу вертикалната оска. Исклучително атрактивниот скок е дел од промотивното видео за неодамна одржаните 72. Еми награди, во кое Kia учествуваше како спонзор.

Loading...

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II (Dub) (https://animeheaven.pro/m/QPl6) Episode 12 at website https://animeheaven.pro. See more animeheaven bna

The Promised Neverland Season 2 Episode 2 at website https://funimationfree.com funimation xbox