Дали еден луксузен електричен седан е способен да справи со таква машинерија како што е болид од Formula 1, авион ловец, патнички авион, супермотоцикл на Kawasaki H2R?

Настанот се одржал на пистата на новиот аеродром во Истанбул.

Како што може да се види, возилата се на фер растојание и не започнуваат сите во исто време, така да видеото не дава точен увид во тоа кој е победник.

Иако во описот на видеото се вели дека супербајкот ги „оддувал“ противниците, всушност бил побрз за 0,04 секунди.

Најдобро е да го погледнете видеото.

Loading...