Пет златни правила при купување на користен автомобил

Пет златни правила при купување на користен автомобил

Еве неколку совети кои ќе ви помогнат при купувањето на користени возила

Прочитај повеќе
Како поскапо да се продаде користен автомобил

Како поскапо да се продаде користен автомобил

Постои цела низа на работи кои можат да ја зголемат цената на вашиот лимен љубимец

Прочитај повеќе
Која боја најдобро ја одржува цената на половен автомобил?

Која боја најдобро ја одржува цената на половен автомобил?

На цената на еден половен автомобил влијаат многу работи, а иако за многумина е целосно небитна, и боја може да биде од клучно значење

Прочитај повеќе