Автомобилски концепти кои ја одбележаа 2018 година

Автомобилски концепти кои ја одбележаа 2018 година

Годината која полека останува зад нас беше многу возбудлива кога станува збор за нови модели, но исто така и кога станува збор за супер атрактивни концепти

Прочитај повеќе
Автомобилската индустрија добива нов луксузен електричен бренд

Автомобилската индустрија добива нов луксузен електричен бренд

Пазарот на електрични автомобили со големи чекори се движи напред во изминатите неколку години, па сега нови производители никнуваат како печурки после дожд

Прочитај повеќе