Новата Opel Insignia доаѓа на Peugeot платформа во 2022 година / ВИДЕО

Новата Opel Insignia доаѓа на Peugeot платформа во 2022 година / ВИДЕО

Дизајнот секако ќе биде променет, при што инспирацијата ќе се бара во најновите концепти на групацијата

Прочитај повеќе
Opel тврди дека го има најекономичниот мал автомобил

Opel тврди дека го има најекономичниот мал автомобил

Од Риселсхајм посочуваат дека шестата генерација на Corsa е најaеродинамичниот автомобил во класата на супермини автомобили

Прочитај повеќе
По само шест месеци од излегување од салон, Renault, Opel и Nissan се купуваат за „половина од цената“

По само шест месеци од излегување од салон, Renault, Opel и Nissan се купуваат за „половина од цената“

Дури 28 отсто од продадените возила на Renault на матичниот пазар, завршуваат во рацете на компаниите што работат со краткорочни изнајмувања на автомобили

Прочитај повеќе
Најефикасната Astra досега: рестилизираниот модел доаѓа со 19 проценти пониски CO2 емисии / ФОТО+ВИДЕО

Најефикасната Astra досега: рестилизираниот модел доаѓа со 19 проценти пониски CO2 емисии / ФОТО+ВИДЕО

Opel објави фотографии од рестилизиранта Astra за 2020 година. Она што прави разлика со претходникот е под капакот на моторот

Прочитај повеќе
Спортска, модерна, економична – тоа е новата „обична“ Opel Corsa

Спортска, модерна, економична – тоа е новата „обична“ Opel Corsa

Еден месец по лансирањето на новата Corsа во електрична варијанта, Opel ја претстави и новата генерација на компактниот хеџбек со конвенционални погонски единици

Прочитај повеќе
Германски автомобили „од втора рака“ кои треба да се избегнуваат

Германски автомобили „од втора рака“ кои треба да се избегнуваат

Овие пет автомобили ќе ви предизвикаат многу проблеми и не вредат за вложените пари

Прочитај повеќе
6 тајни нешта во современите автомобили

6 тајни нешта во современите автомобили

Што се крие во салонот на одредени автомобилски модели?

Прочитај повеќе
Имаат ли малите автомобили иднина?

Имаат ли малите автомобили иднина?

Новите еколошки стандарди се сериозен проблем за овие модели

Прочитај повеќе
Кои автомобили најчесто се крадат во Велика Британија?

Кои автомобили најчесто се крадат во Велика Британија?

Ако на балканските простори, омилената марка на крадците е Volkswagen, во Велика Британија возачите имаат проблем со сосема друг бренд

Прочитај повеќе
Новата генерација на Opel Corsa е пред нас

Новата генерација на Opel Corsa е пред нас

На интернет протекоа фотографии од новата генерација на малиот градски модел со ознаки на Opel

Прочитај повеќе