Тивка револуција во Кина: во овој град се возат само електрични автобуси и такси автомобили

Тивка револуција во Кина: во овој град се возат само електрични автобуси и такси автомобили

Електричните возила се иднината, а како ќе изгледа иднината во која по градовите ќе се возат само автобуси и такси возила на електрична енергија, може да се види веќе денес

Прочитај повеќе
Eлектричните автобуси возат се подалеку

Eлектричните автобуси возат се подалеку

Дека превозот на патници не мора да биде голем загадувач покажува германскиот FlixBus

Прочитај повеќе