Не се гледа често „формула“ на врвот на една зграда, па уште така да се врти, но и тоа се случува

Станува збор за реклама за меѓународна компанија. Во секој случај, привлечено е внимание, што е секако основна цел.

Ова кратко возење е снимено на една зграда во Мајами, а „формулата“е управувана од познатиот Дејвид Култард, поранешен возач на Formula 1, денес новинар и коментатор.

Loading...