Едноставно за памет

Луѓето кои можат да си дозволат скапи возила, често мислат дека се над законот, како и другите „смртници“ кои возат поевтини автомобили.

Претпоставуваме дека ова било мотото на овој возач на Porsche Cayenne кој паркирал на место за испорака на стока во Горингем во Холандија. Доставниот камион пристигнува, но не може да дојде до зградата поради „паркираното“ Porsche. Случајно го закачува, па проценува – кога веќе го удрил, најдобро уште малку да го поттурне, за да му отчита лекцијата и да овозможи непречено функционирање на сообраќајот.

Погледнете сами!

Loading...