По серија тестови и рискантни потези, некој се одлучил и на вакво нешто

Првиот кој го направил (и снимил) е YouTuber-от Chikichu. Ова воопшто не е безопасен потег, на што предупредува и самиот автор на видеото.

За да ги измами безбедносните системи, тој за почеток морал да го врзе безбедносниот ремен зад неговиот грб, а потоа да излезе низ прозорецот затоа што со отворање на вратата на автомобилот системот се деактивира. 

И да, успева. Автомобилот продолжува да вози.

Loading...

Watch The Promised Neverland Season 2 Episode 2 (https://crunchyrollfree.com/m/rgNP/ep-2) at website https://crunchyrollfree.com crunchyroll free premium reddit

By the Grace of the Gods Episode 12 at ANIMEFLIX animeflix plunderer