Видеото за чистење на овој Chevrolet е навистина вознемирувачко

Што се случува со автомобилот ако, и покрај неговата секојдневна употреба, неговиот сопственик упорно не го мие, особено кога станува збор за внатрешно чистење? Времетраењето на овој „експеримент“ е застрашувачки долго – 9 години, а операцијата за чистење на автомобилот изгледа како биолошка бомба.

Видеото може да се свати и како реклама за бизнисот, но сепак е навистина интересно.

Loading...