За вкусови не се дискутира…, но некои автомобили едноставно се издвојуваат од останатите по својот изглед

Ова е изборот на AutoGuide од десет модели кои во текот на 2019 година се издвоиле со нивните дизајни.

Се разбира, ваков избор е многу субјективно мислење, па затоа и само го споделуваме. Ваше е да се согласите, а моежеби и не.

Модел: BMW M4

Модел: Lexus LC

Модел: Genesis G90

Модел: Infiniti Q60

Модел: Land Rover Range Rover

Модел: Alfa Romeo Giulia

Модел: Audi A5

Модел: Hyundai Sonata

Модел: Lincoln Navigator

Модел: Chevrolet Corvette C8

Како, зошто, по кој критериум… повеќе на следниот линк.

Loading...