Rolls-Royce ги претстави најновите ставки во своето портфолио на луксузни колекционерски предмети. Држачот за виски и овлажувачот за пури (Cellarette) се совршени за секоја вечер и чинат како добро опремен BMW 420i Coupe

Со цени од 40.570 фунти (47.817 евра), Cellarette „потекнува од богатото наследство на брендот што им нуди на клиентите едноставни и достапни опции за амбиент“, се вели во соопштението за печатот на познатиот британски бренд.

Куќиштето е изработено од полиран алуминиум завиткан во Хавана кожа. Rolls-Royce брзо истакнува дека Cellarette се вклопува во багажникот на секое возило од оваа марка.

Во соопштението се наведува и дека е инсталирана светлина која емитува „топол амбиентален сјај“ со цел да се нагласат акцентите на армањак во внатрешноста, кој „асоцира на атмосфера во клуб на истакнати членови“. Сево ова е придружено од рачно изработени чаши за виски со монограм „RR“.

Се разбира, вискито е придружено со овлажувач на пури направен од шпанска кедровина. Ги одржува пурите на избраната влажност и ги чува на најдобар можен начин. Можете да ја проверите влажноста со хигрометар дизајниран да изгледа како часовникот во Rolls-Royce.

На двата краја има два дополнителни контејнери, едниот држи машина за сечење цигари и запалка, а другиот држи пепелник. Секачот и запалката се произведени од Dupont (Париз), со гравиран Дух на екстазата. Се разбира, од Rolls-Royce велат дека ќе бидат среќни и да прифатат персонализација според вашите уникатни спецификации.

AnimeFLV: ItaKiss anime episode 25 online free at https://animeflv.uk stream anime online

Masamune-kun's Revenge Episode 12

Dragon Ball Z Kai: The Final Chapters (Dub) Episode 69

Watch Macross Flash Back 2012 Episode Full

Watch Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train Episode Full