Да „гаѓал“, немало подобро да погоди

За некои, паркирањето е еден од најстресните маневри. Дали е странично паркирање, фронтално или само уфрлување во слободен простор. Има безброј видео снимки од надзорни камери кои ги прикажуваат тешкотиите на паркирањето, но на ова последно видео е прикажано веројатно најоригиналното „паркирање“ видено во изминатите неколку години.

Единствената информација е дека настанот се случил некаде во Кина, а судејќи по натписот, тоа било на 9 јануари околу 16 часот. Ќе забележиме само уште дека возачот поминал без повреди, што не е случај и со неколкуте паркирани возила.

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

My Hero Academia Season 2 (Dub)

watch anime online My Hero Academia Season 5

watch anime dub Dragon Ball Super (Dub)

stream anime online BANANA FISH

AnimeHeaven Kiss x Sis (TV) Episode 9