Луѓе сме, веројатно секој од нас седнал зад воланот со барем едно-две пива… Но, не се случува често да се види вака алкохолизирана жена возач

Настанот на видеото е снимен некаде во Русија. Исто така, не се гледа често полицаец да држи жена за рака додека таа се обидува да дувне поради проверка во тест уредот за алокохолизираност.

Возачите кои барем еднаш морале да дува во таканаречениот дрегер, особено ако „џапнале“ некоја чашка, честопати се обидуваат да дуваат покрај предвидената „цевка“, за алкометрот покаже помалку промили.

Но, ова не е таков случај. Погледнете сами!

Loading...