Новата Opel Zafira Life: Четврта генерација за бенчмаркот

Новата Opel Zafira Life: Четврта генерација за бенчмаркот

Дваесет години по успехот започнат со првата генерација на Zafira, приказната сега продолжува со новиот модел на четвртата генерација Opel...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
Мамел и Opel, па сега мора да отповика 100.000 автомобили

Мамел и Opel, па сега мора да отповика 100.000 автомобили

Откако полицијата и државното правобранителство направиле претстрес на фабриката во Риселсхајм, на Opel му е наредено да отповика повеќе од 100.000 автомобили

Прочитај повеќе