Дали Франција почнува да го возвраќа ударот?

Дали Франција почнува да го возвраќа ударот?

Владите на неколку европски земји или веќе наложиле на производителите на автомобили да ги повлечат своите возила...

Прочитај повеќе
Како од Suzuki до Mercedes-Benz или Land Rover / ФОТО

Како од Suzuki до Mercedes-Benz или Land Rover / ФОТО

Веројатно некои од Вас имаат забележано дека новиот Jimny на Suzuki со изгледот потсетува на Mercedes G-класата...

Прочитај повеќе
13 марки кои се откажале или се во процес на укинување на дизел понудата

13 марки кои се откажале или се во процес на укинување на дизел понудата

Политиката која се води против дизел технологијата го зема својот данок, па голем број производители се откажуваат од нафтата како погонско гориво

Прочитај повеќе
Уште еден удар за дизел моторите

Уште еден удар за дизел моторите

Suzuki и Mitsubishi ја прекинуваат продажбата на дизел мотори во Европа!

Прочитај повеќе
Автомобилските акроними и нивните значења

Автомобилските акроними и нивните значења

За некои автомобилски акроними веројатно знаете што значат, но дали за сите?

Прочитај повеќе
Објавена листата на кандидати за „Светски автомобил на годината 2019“

Објавена листата на кандидати за „Светски автомобил на годината 2019“

Во изборот за „Светски автомобил на годината“ има за секого по нешто, од Dacia Duster до BMW 8

Прочитај повеќе
Историски успех: Suzuki го порази BMW и стана светски број еден

Историски успех: Suzuki го порази BMW и стана светски број еден

Suzuki е најпрофитабилен производител на автомобили во светот

Прочитај повеќе
Јапонските автомобили стануваат поевтини во Европа

Јапонските автомобили стануваат поевтини во Европа

Европската унија и Јапонија потпишаа договор за намалување на увозните давачки, а кој се однесува и на автомобилите

Прочитај повеќе
Ова е новиот Suzuki Jimny / ФОТО

Ова е новиот Suzuki Jimny / ФОТО

Јапонскиот производител Suzuki ја претстави новата генерација на малиот SUV со коцкест дизајн - Jimny

Прочитај повеќе