Промена на маслото во менувачот: Кога ќе се појават првите проблеми, време е да одите кај механичар!

Промена на маслото во менувачот: Кога ќе се појават првите проблеми, време е да одите кај механичар!

Маслото ги губи своите својства со текот на времето, а често е контаминирано со ситни честички кои се создаваат како производи на дејството на менувачот

Прочитај повеќе
Клучни делови за автомобили: Кога е време за замена на моторното масло, филтрите, ременот…

Клучни делови за автомобили: Кога е време за замена на моторното масло, филтрите, ременот…

Интервалите варираат од модел до модел или од производител до производител, иако до некаде може и да генерализираме

Прочитај повеќе
Едноставни и задолжителни навики кои го продолжуваат работниот век на моторот

Едноставни и задолжителни навики кои го продолжуваат работниот век на моторот

Автомобилските експерти истакнуваат пет навики за возење кои можат да го продолжат животот на погонската единица

Прочитај повеќе

AniWatch Watch english anime Online in HD for FREE

4Anime Watch english anime Online in HD for FREE

Animepahe: Transformers: Zone anime episode Full online free at https://animepahe.cc anime sites

Website https://animebee.to: Watch Fujimi 2-choume Koukyougakudan animebee Episode 6 anime sites

Gamevn: http://gamevn.com/members/animefreakws.1765907/

Otofun: https://www.otofun.net/members/animefreakws.782147/#about