Крај на разликите помеѓу наведеното од производителите и реалната потрошувачка?!

Крај на разликите помеѓу наведеното од производителите и реалната потрошувачка?!

Потрошувачката на гориво наведена од производителот би требало да биде пореална

Прочитај повеќе
Колку и дали електричните уреди во автомобилот ја зголемуваат потрошувачката на гориво?

Колку и дали електричните уреди во автомобилот ја зголемуваат потрошувачката на гориво?

Со исклучување на греењето на ветробранското и задното стакло кога веќе си ја завршиле својата работа ќе направите голема разлика

Прочитај повеќе
Да се спуштат прозорците или да се вклучи климата, што е подобро за потрошувачката на гориво?!

Да се спуштат прозорците или да се вклучи климата, што е подобро за потрошувачката на гориво?!

Ако го користите клима уредот, можете да ја зголемите потрошувачката на гориво за дури 10%, но отворањето на прозорците во некои услови може да биде уште понеекономично

Прочитај повеќе
Колку се разликува потрошувачката на гориво на патниот компјутер од реалната потрошувачка

Колку се разликува потрошувачката на гориво на патниот компјутер од реалната потрошувачка

Интересно е што повеќето компјутери во автомобилите мамат во корист на возачот и покажуваат повеќе во однос на тоа колку...
Прочитај повеќе

Прочитај повеќе
Колку долго можете да возите на резерва? Еве како да пресметате точно

Колку долго можете да возите на резерва? Еве како да пресметате точно

Има многу мерења и истражувања, но...

Прочитај повеќе
Неколку трикови за помала потрошувачка

Неколку трикови за помала потрошувачка

Со оглед дека горивото станува се поскапо, а без автомобил движењето во градска средина е речиси невозможно, возењето чини се повеќе и повеќе.

Прочитај повеќе
Новите автомобили трошат до 39% повеќе од фабрички декларираното

Новите автомобили трошат до 39% повеќе од фабрички декларираното

Направено истражување покажува дека ниту пресметките кои го прикажуваат нивото на емисии на јаглероден диоксид немаат допирни точки со реалноста

Прочитај повеќе
Најекономични урбани модели на пазарот

Најекономични урбани модели на пазарот

Овие 6 автомобили трошат малку и добро се продаваат

Прочитај повеќе
И Nissan манипулирал со податоците за издувни гасови и потрошувачката на гориво

И Nissan манипулирал со податоците за издувни гасови и потрошувачката на гориво

Производителот потврди дека измерените податоци кои се однесуваат на новите возила во Јапонија се менувани

Прочитај повеќе
Автомобилите трошат до 75 проценти повеќе гориво споредбено со фабричките бројки

Автомобилите трошат до 75 проценти повеќе гориво споредбено со фабричките бројки

Дизелите од моделната 2016 година се најголемите „прекршители“, судејќи според некои нови податоци

Прочитај повеќе

KissAnime kissanime pokemon: Attack on Titan (https://kissanimeonline.com/m/GM) Episode 25

AnimeTV anime tv free streaming: Watch High-Rise Invasion Episode 2 (https://animetv.cc/m/RA3P/ep-2)