Проблем со електричната мобилност: Голем број станици за полнење во Франција и Германија не функционираат

Проблем со електричната мобилност: Голем број станици за полнење во Франција и Германија не функционираат

Се проценува дека дури 20 отсто од полначниците во Франција не функционираат

Прочитај повеќе
Нов револуционерен полнач за електрични возила: Ќе бидат потребни само шест минути…

Нов револуционерен полнач за електрични возила: Ќе бидат потребни само шест минути…

Модуларната системска технологија овозможува да се инсталира 70% побрзо од другите системи за полнење

Прочитај повеќе
Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Полнењето на електричните автомобили ќе трае исто колку и полнењето гориво? Истражувањето е во тек

Научниците од Универзитетот Пердју (Индијана, САД) и експертите на Ford развиваат технологијата за зголемување на брзината на полнење на електричните возила, со брзина на полнење гориво кај обичен автомобил

Прочитај повеќе
Осло се подготвува за електричната иднина на јавниот транспорт

Осло се подготвува за електричната иднина на јавниот транспорт

Ова ќе биде прв проект во светот кој вклучува брза безжична инфраструктура за полнење за електрични такси возила

Прочитај повеќе

game sunwin sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất sunwin

sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin apk

sunwin tải sunwin game bài sunwin

sun win