Mercedes ја проширува хибридната флота со два нови модели

Mercedes ја проширува хибридната флота со два нови модели

Германскиот производител претстави два нови хибридни модели од компактниот сегмент

Прочитај повеќе
Кој го има главниот збор во европскиот премиум SUV D сегмент?

Кој го има главниот збор во европскиот премиум SUV D сегмент?

Одговорот на ова прашање е Mercedes

Прочитај повеќе
BMW M5 Vs. Mercedes-AMG E63 S / ВИДЕО

BMW M5 Vs. Mercedes-AMG E63 S / ВИДЕО

Кој е побрз на 402 метри, BMW M5 или Mercedes-AMG E63 S !?

Прочитај повеќе
Oвие автомобили наскоро заминуваат во историјата

Oвие автомобили наскоро заминуваат во историјата

Новиот бран во автомобилската индустрија носи „жртви“

Прочитај повеќе
Одложена испораката на Project One, хиперавтомобилот на Mercedes

Одложена испораката на Project One, хиперавтомобилот на Mercedes

Хиперавтомобилот на Mercedes уште две години нема да стигне до клиентите

Прочитај повеќе
Денешните автомобили може да се украдат за 10 секунди. Дали и вашиот е меѓу нив? / ВИДЕО

Денешните автомобили може да се украдат за 10 секунди. Дали и вашиот е меѓу нив? / ВИДЕО

Денешните автомобили се опремени со многу современи технологии. Многу од нив донесуваат комфор кога се користат, но исто така и голем проблем со сигурноста

Прочитај повеќе
Европската унија го „стишува“ AMG

Европската унија го „стишува“ AMG

Сопствениците на идните модели AMG нема да уживаат во расниот звук на моторите со педигре

Прочитај повеќе
Кога две легенди ќе се сретнат надвор од патот / ВИДЕО

Кога две легенди ќе се сретнат надвор од патот / ВИДЕО

Mercedes ги покажа способностите на G-Class и Unimog

Прочитај повеќе
Ова се најпосакуваните нови автомобили

Ова се најпосакуваните нови автомобили

И оваа година, во американската студија за посакуваност на новите автомобили, корејскиот премиум е во самиот врвот, но само еден мал чекор зад еден германски бренд

Прочитај повеќе
Daimler и Bosch ја добија потребната лиценца – автомобилите ќе ги паркираме со помош на телефоните / ВИДЕО

Daimler и Bosch ја добија потребната лиценца – автомобилите ќе ги паркираме со помош на телефоните / ВИДЕО

Партнерството се темели на инфраструктура обезбедена од Bosch и технологија за таканаречен „автоматски паркинг“ обезбедена од Daimler

Прочитај повеќе