15 автомобили, камиони и SUV модели кое веќе нема да се произведуваат

15 автомобили, камиони и SUV модели кое веќе нема да се произведуваат

Од Alfa Romeo до Volkswagen, ова се 15 возила кои заминуваат во историјата.

Прочитај повеќе
Жестока конкуренција за северноамерикански автомобил na годината

Жестока конкуренција за северноамерикански автомобил na годината

Организаторите на изборот за северно-американски автомобил, камион и SUV за 2019 година (NACTOY) го стесни изборот на 14 модели

Прочитај повеќе