Ford Kuga за 2020 година со поинаков нов изглед / ФОТО

Ford Kuga за 2020 година со поинаков нов изглед / ФОТО

Новата Ford Kuga е поголема од својот претходник, но во исто време полесна од 90 килограми.

Прочитај повеќе
Освежување на европската SUV гама на Ford

Освежување на европската SUV гама на Ford

Доаѓа Kuga со седум седишта

Прочитај повеќе