Осло се подготвува за електричната иднина на јавниот транспорт

Осло се подготвува за електричната иднина на јавниот транспорт

Ова ќе биде прв проект во светот кој вклучува брза безжична инфраструктура за полнење за електрични такси возила

Прочитај повеќе
Тивка револуција во Кина: во овој град се возат само електрични автобуси и такси автомобили

Тивка револуција во Кина: во овој град се возат само електрични автобуси и такси автомобили

Електричните возила се иднината, а како ќе изгледа иднината во која по градовите ќе се возат само автобуси и такси возила на електрична енергија, може да се види веќе денес

Прочитај повеќе