Huawei почнува со продажба на електрични автомобили во своите продавници

Huawei почнува со продажба на електрични автомобили во своите продавници

Huawei ќе го продава новиот електричен автомобил на кинеската компанија Seres во своите продавници низ Кина

Прочитај повеќе
Возевме: SERES 3 EV Premium / ФОТО

Возевме: SERES 3 EV Premium / ФОТО

Seres 3 го има се она што е потребно за трасирање на електричната иднина, но и се она што е потребно за да се зголеми нашата доверба во „кинезите“

Прочитај повеќе