Honda Civic за 2020 / ФОТО

Honda Civic за 2020 / ФОТО

По северноамериканската верзија, Honda го „освежи“ и eвропскиот Civic

Прочитај повеќе
Honda против Honda – Дали стариот Civic може да се справи со сегашниот Type модел? / ВИДЕО

Honda против Honda – Дали стариот Civic може да се справи со сегашниот Type модел? / ВИДЕО

Иако трките на 400 метри се територија на таканаречените Muscle автомобили, Honda Civic и на овој план е меѓу најпопуларните платформи

Прочитај повеќе
Прв пат – Honda Civic дизел автоматик / ФОТО

Прв пат – Honda Civic дизел автоматик / ФОТО

Додека голем број производители се ослободуваат од дизелот во понудата за Европа поради поострите правила за емисии на штетни гасови, тоа не е случај со Honda

Прочитај повеќе
Honda Civic Type R – уште еден рекорд / ВИДЕО

Honda Civic Type R – уште еден рекорд / ВИДЕО

Honda Civic Type R продолжува да ги ниже рекорди

Прочитај повеќе