Bose развива технологија за намалување на бучавата во автомобилите / ВИДЕО

Bose развива технологија за намалување на бучавата во автомобилите / ВИДЕО

Технологијата на Bose ќе ја намали бучавата која се создава од вибрациите, што ќе биде особено корисно кај електричните возила

Прочитај повеќе