General Motors: Производителот му се закани на Трамп

General Motors: Производителот му се закани на Трамп

Еден од фронтовите на царинската војна кој се случува помеѓу производителите на автомобили и американскиот претседател Доналд Трамп доби нова епизода

Прочитај повеќе
Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Toyota и Subaru имаат најлојални клиенти

Mercedes е можеби највредниот автомобилски бренд, но нема и лојални клиенти

Прочитај повеќе