Како изгледаше aвтомобилската 2019 година, кога станува збор за боја на каросеријата

Како изгледаше aвтомобилската 2019 година, кога станува збор за боја на каросеријата

Дури 78 проценти од произведените автомобили минатата година имаат...

Прочитај повеќе
Кога купувате автомобил, внимавајте на бојата! Од тоа ви зависи цената за препродажба

Кога купувате автомобил, внимавајте на бојата! Од тоа ви зависи цената за препродажба

Добро избраната боја на каросеријата може да ви донесе повеќе пари на пазарот за автомобили од втора рака

Прочитај повеќе